[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Rafa’ya yeni kontrat yolda

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Rafa’ya yeni kontrat yolda Relax10
    Tuttuğu Takım : Rafa’ya yeni kontrat yolda Galata10
    Madalyalar : Rafa’ya yeni kontrat yolda 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Rafa’ya yeni kontrat yolda Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Rafa’ya yeni kontrat yolda Img_left9180/10000Rafa’ya yeni kontrat yolda Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Rafa’ya yeni kontrat yolda Left_bar_bleue8987/10000Rafa’ya yeni kontrat yolda Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Rafa’ya yeni kontrat yolda Img_left8950/10000Rafa’ya yeni kontrat yolda Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Rafa’ya yeni kontrat yolda

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Cuma Kas. 07, 2008 6:02 pm

2004 yılından bu yana Anfield’da çalışan Rafa, bu dönemde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve FA Cup’ı kazandı. 48 yaşındaki teknik adamın arası hep taraftarlarla iyiyd,i ancak yönetimle bazen takışıyorlardı.

Yönetimi transfer bütçesi ayırmadığı için eleştiren Rafa ile sahiplerin arası, bu sezon Liverpool’un lider olmasıyla biraz yumuşamış görünüyor. İki taraf gelecek hafta bir araya gelip yeni kontrat hakkında konuşacaklar. Liverpool’un resmi sitesine açıklama yapan Benitez, şöyle konuştu:

“Bugün Tom Hicks’den telefon aldım. Menajerimle yeni kontrat hakkında konuştuklarını söyledi. Bu iyi bir haber. Gelecek hafta bir toplantı yapacağız. Henüz kontratın süresi hakkında konuşmadık ancak hepimiz kısa zamanda bir çözüme ulaşmak istiyoruz”

“Benim için oldukça kolay. Ben kalmak istiyorum. Şu an istediğim yerdeyim. Bu kadar basit. Ailem ve ben taraftarların bize ne kadar iyi davrandığını biliyoruz. Kulüp ileriye gidiyor ve yeni bir stadyum projemiz var. Birçok olumlu gelişme var”

“Burada uzun süre kalmak istiyorum. Açıkçası yeni stadyumun açılışında burada olmak istiyorum. Geçen gün espiri yaptım hatta. Eğer bana 20 yıllık kontrat önerirlerse bundan memnun olurum”

“Takım iyi durumda ve yeni kontrat görüşmelerinin başlaması iyi oldu çünkü son 2-3 basın toplantısında bana sürekli bu konu soruluyordu. Devamlılık oldukça önemli. Sahipler şu anda iyi gittiğimizin farkındalar. Atmosfer oldukça iyi. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi grubunda lideriz

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 3:49 am