[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Relax10
    Tuttuğu Takım : ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Galata10
    Madalyalar : ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Img_left9180/10000ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Left_bar_bleue8987/10000ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Img_left8950/10000ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj ErkekLer Neden Gözyaşlarını Saklar

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Çarş. Kas. 12, 2008 6:50 pm

Biz bayanlar duygularımızı daha kolay dışa vuruyoruz nedense...Mesela ben hayatım boyunca bir çok
    kez annemin gözyaşlarına şahit olduğum halde babamın ağladığına çok az hatta sadece bir kere şahit
    olmuştum..
    babamın babası yani dedemi kaybettiğimizde babamın ağladığını görmüştüm..yüreğim parçalanmıştı...

Merak ettiğim bişey var acaba gerçekten bizden daha mı az duygusalsınız yoksa gözyaşlarınızı
    saklamayı biliyormusunuz..
    ha bu arada bir hatırlatma daha
    biz de o kadar alışkınız ki sizin bu durumunuza karşımızda her duygusal olaya hıçkıra hıçkıra
    ağlayan bir erkekten hiç hoşlanmıyoruz..

ALINTIDIR

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 4:02 am