[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Süreyya'nın içini acıtan mesaj

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Süreyya'nın içini acıtan mesaj Relax10
    Tuttuğu Takım : Süreyya'nın içini acıtan mesaj Galata10
    Madalyalar : Süreyya'nın içini acıtan mesaj 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Süreyya'nın içini acıtan mesaj Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Süreyya'nın içini acıtan mesaj Img_left9180/10000Süreyya'nın içini acıtan mesaj Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Süreyya'nın içini acıtan mesaj Left_bar_bleue8987/10000Süreyya'nın içini acıtan mesaj Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Süreyya'nın içini acıtan mesaj Img_left8950/10000Süreyya'nın içini acıtan mesaj Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Süreyya'nın içini acıtan mesaj

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Çarş. Kas. 12, 2008 11:59 pm

ay önce evlendiği Önder Bekensir ile boşanma aşamasına gelen ikoncan Süreyya Yalçın dedikoduları doğruladı. Eşinin cep telefonunda mesaj yakaladığında içinin acıdığını söyledi.

HER KADIN GİBİ İÇİM ACIDI

Süreyya Yalçın şöyle konuştu: “Önder ile evlerimizi ayırdık. 5-6 gündür birbirimizi hiç görmüyoruz. Telefonla bile görüşmüyoruz. Benim biraz kendimle kalmam gerekiyor. Onun cep telefonuna gelen mesajlarını yakaladığım doğru. Böyle bir mesaj yakalayan kadın her ne hissederse ben de aynısını hissettim. Benim de içim acıdı. Evimden bile çıkmıyorum. Bir tek abimle yemeğe çıktık. Yeniden deneme söz konusu olabilir mi bilmiyorum. Her şey 1 hafta içinde netleşir. Ya boşanırız ya da devam ederiz. Bir hafta içinde kararımı vereceğim daha fazla uzatmayacağım.”

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 5:25 pm