[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA hapsi istenen seray kendini na

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Relax10
    Tuttuğu Takım : ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Galata10
    Madalyalar : ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Img_left9180/10000ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Left_bar_bleue8987/10000ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Img_left8950/10000ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA  hapsi istenen seray  kendini na Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj ATATÜRK’E HAKARET ETTİĞİ” İDDİASIYLA hapsi istenen seray kendini na

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 13, 2008 4:24 pm

Atatürk hem Kurtuluş Savaşı'nı yapmış, hem de iki kadını idare etmiş" sözleri yüzünden Atatürk'e hakaretten 3 yıla kadar hapisle yargılanacak olan Seray Sever kendini savundu: "Ben Atatürkçüyüm. Bu davayı açanlar programı izlememişler bile. Ben kötü niyetli konuşmadım. Sadece soru sordum. Sonuçta ben hiçbir zaman Atatürk'ün özel hayatıyla ilgili olmadım." dedi

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 5:50 pm