[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE bölüm parası için mahkemeye başvurdu

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Relax10
    Tuttuğu Takım : HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Galata10
    Madalyalar : HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Img_left9180/10000HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Left_bar_bleue8987/10000HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Img_left8950/10000HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE  bölüm parası için mahkemeye başvurdu Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj HANGİ OYUNCU 5. BÖLÜMDE bölüm parası için mahkemeye başvurdu

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 13, 2008 4:43 pm

Geçen yıl yayından kaldırılan Sinekli Bakkal dizisi, Özge Özberk ile yapımcısını karşı karşıya getirdi

Vatan’ın haberine göre Özge Özberk “Sinekli Bakkal dizisinin hiç çekilmeyen bölümlerinden 276 bin YTL alacağım var” diyerek mahkemeye başvurdu.

Geçen yıl yayından kaldırılan Sinekli Bakkal dizisi, başrol oyuncusu Özge Özberk ile yapımcısını karşı karşıya getirdi. Dizinin 5’inci bölümünde yayından kaldırılmasıyla birlikte Özberk soluğu mahkemede aldı. 13 bölümlük sözleşmesi olduğunu söyleyerek yapımcısı Pastel Film’den dizinin hiç çekilmeyen 8 bölümün parasını istedi. Avukatları İbrahim Fırat ve Ümit Yaşar’a konuyla ilgili talimat vererek 276 bin YTL talep etti. Yakın dostlarına “O dönem imzalamış olduğum 13 bölümlük sözleşmeye göre hareket ettim. Gelen teklifleri değerlendirmedim. Ben hakkım olan parayı istiyorum” diyen Özberk davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. İstanbul 3. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava Özge Özberk’in lehine sonuçlanırsa dizi dünyasında bir ilk gerçekleşmiş olacak. Reytingi düşük diye kaldırılan dizilerden oyuncular sözleşmelerine göre parasını isteyebilecekler

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 5:38 pm