[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Moderatör Ve Psikolog

By_SaRıÇoCuK
    By_SaRıÇoCuK
    Banned
    Banned

Erkek
    İş/Hobiler : Öğrenci
    Ruh Hali : Moderatör Ve Psikolog Karizm10
    Tuttuğu Takım : Moderatör Ve Psikolog Galata10
    Madalyalar : Moderatör Ve Psikolog 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Moderatör Ve Psikolog Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Moderatör Ve Psikolog Img_left10000/10000Moderatör Ve Psikolog Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Başarı Puanı:
    Moderatör Ve Psikolog Left_bar_bleue10000/10000Moderatör Ve Psikolog Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Güçlülük:
    Moderatör Ve Psikolog Img_left10000/10000Moderatör Ve Psikolog Empty_bar_bleue  (10000/10000)

Mesaj Moderatör Ve Psikolog

Mesaj tarafından By_SaRıÇoCuK C.tesi Kas. 15, 2008 2:00 pm

Moderatör psikoloğa gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye?

Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş.

Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş.

Modaratör ertesi gün yine gitmiş.

Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış. Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş.

Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye. Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış. Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş.

3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa.

Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye?

Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş.

Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 5:26 am