[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Çirkin Bebeğin Günlüğü

By_SaRıÇoCuK
    By_SaRıÇoCuK
    Banned
    Banned

Erkek
    İş/Hobiler : Öğrenci
    Ruh Hali : Çirkin Bebeğin Günlüğü Karizm10
    Tuttuğu Takım : Çirkin Bebeğin Günlüğü Galata10
    Madalyalar : Çirkin Bebeğin Günlüğü 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Çirkin Bebeğin Günlüğü Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Çirkin Bebeğin Günlüğü Img_left10000/10000Çirkin Bebeğin Günlüğü Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Başarı Puanı:
    Çirkin Bebeğin Günlüğü Left_bar_bleue10000/10000Çirkin Bebeğin Günlüğü Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Güçlülük:
    Çirkin Bebeğin Günlüğü Img_left10000/10000Çirkin Bebeğin Günlüğü Empty_bar_bleue  (10000/10000)

Mesaj Çirkin Bebeğin Günlüğü

Mesaj tarafından By_SaRıÇoCuK Paz Kas. 16, 2008 1:24 pm

- Dogdugumda doktorlar babama gelip ´elimizden geleni yaptik, ama ne yazik ki dişari cikti´
    demişler
    - Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler
    - Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş..
    hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde ´lutfen sadece arkadaş kalalim´ demişti
    - Amcam ´olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum´ demiş.. bunu elektrikli sandalyede infaz
    edilecegi sirada soylemiş
    - Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi
    - Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim..
    ´annemi bulabilecek miyiz?´ diye sordugumda bana ´bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var´
    demişti
    - Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam
    da ´bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin´ diye cevap yazmişti´
    ´Gecenlerde doktoruma gittim, ´her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor,
    acaba neyim var?´ dedim..
    Doktor ´bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok´ dedi...
    Sonra bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi´.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 5:15 am