- Dogdugumda doktorlar babama gelip ´elimizden geleni yaptik, ama ne yazik ki dişari cikti´
demişler
- Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler
- Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş..
hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde ´lutfen sadece arkadaş kalalim´ demişti
- Amcam ´olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum´ demiş.. bunu elektrikli sandalyede infaz
edilecegi sirada soylemiş
- Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi
- Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim..
´annemi bulabilecek miyiz?´ diye sordugumda bana ´bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var´
demişti
- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam
da ´bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin´ diye cevap yazmişti´
´Gecenlerde doktoruma gittim, ´her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor,
acaba neyim var?´ dedim..
Doktor ´bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok´ dedi...
Sonra bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi´.
demişler
- Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler
- Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş..
hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde ´lutfen sadece arkadaş kalalim´ demişti
- Amcam ´olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum´ demiş.. bunu elektrikli sandalyede infaz
edilecegi sirada soylemiş
- Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi
- Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim..
´annemi bulabilecek miyiz?´ diye sordugumda bana ´bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var´
demişti
- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam
da ´bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin´ diye cevap yazmişti´
´Gecenlerde doktoruma gittim, ´her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor,
acaba neyim var?´ dedim..
Doktor ´bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok´ dedi...
Sonra bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi´.