[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Gallas eleştirileri kabul etti

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Gallas eleştirileri kabul etti Relax10
    Tuttuğu Takım : Gallas eleştirileri kabul etti Galata10
    Madalyalar : Gallas eleştirileri kabul etti 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Gallas eleştirileri kabul etti Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Gallas eleştirileri kabul etti Img_left9180/10000Gallas eleştirileri kabul etti Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Gallas eleştirileri kabul etti Left_bar_bleue8987/10000Gallas eleştirileri kabul etti Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Gallas eleştirileri kabul etti Img_left8950/10000Gallas eleştirileri kabul etti Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Gallas eleştirileri kabul etti

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 20, 2008 5:32 pm

Fransa’da basın toplantısı yapan yıldız oyuncu gazetecilere şunları söyledi:

“Eğer bir dayanağı varsa eleştiriden rahatsız olmam. Beni Aston Villa’nın ikinci golü için suçlayabilirsiniz; bu problem değil. Ancak bazen beni takım berabere kalsa bile eleştiriyorlar. Kişisel olarak şu anda Manchester maçından daha iyi seviyedeyim. Fakat takım kaybettiği için insanlar boş boş konuşuyorlar. Şu anda Tottenham maçını ve diğerlerini düşünüyorum”

“Manchester maçını 2-1 kazandığımızda etrafımızda ekstra baskı vardı ve insanlar Gallas’ın oyunu hakkında konuşuyorlardı. Bundan mutlu olmadığımı söyleyemem tabi ki. Ancak ben neyi iyi yapıp neyi yapmadığımı zaten biliyorum ve açıkçası şu anda o maça göre daha iyi durumdayım”

Arsenal’de Theo Walcott’un omzundan ameliyat olması gerektiği ve üç ay sahalardan uzak kalacağı haberi takımın problemlerinin daha da artmasına yol açtı.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:49 am