[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak”

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Relax10
    Tuttuğu Takım : Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Galata10
    Madalyalar : Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Img_left9180/10000Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Left_bar_bleue8987/10000Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Img_left8950/10000Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak” Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Lippi: “Camorensi her zaman milli takımda olacak”

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 20, 2008 5:33 pm

Arjantin doğumlu İtalyan oyuncu, bir aylık sakatlıktan çıkar çıkmaz Yunanistan maçı için aday kadroya alınmıştı. Buna karşılık Del Piero son derece formda olmasına karşın yine kadro dışı bırakılmıştı.

Muhtemelen maça yedekte başlayacak olan Camorenesi hakkında Lippi şunları söyledi:

“Camorenesi Juve’de oynamasa bile İtalya takımında her zaman oynayacak. Siyah beyazlı takımda oynayıp oynamadığı benim umrumda değil. Benim takımımda her zaman yeri vardır. Eğer De Rossi’yi kadroya almasaydım, muhtemelen beni döverdi”

Her ne kadar son form durumuyla birçok kişi tarafından milli takıma alınması gerektiği düşünülse de, Lippi, Del Piero’yu dördüncü defa kadroya almadı. İtalyan oyuncu cumartesi akşamı oynanacak Inter maçı için hazırlıklarını milli takımlara gitmeyen diğer arkadaşları ile sürdürüyor

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:04 am