[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Relax10
    Tuttuğu Takım : Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Galata10
    Madalyalar : Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Img_left9180/10000Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Left_bar_bleue8987/10000Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Img_left8950/10000Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Yardım maçında Zidane, Ronaldo'yu ezdi

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 20, 2008 5:39 pm

Bileşmiş Milletlerin yoksullara yardım amacıyla düzenlediği gösteri maçında Zidane’nın arkadaşları Ronaldo’nun arkadaşlarıyla karşılaştı.

Fas’ta oynanan karşılaşmada tribünler boş kalırken binlerce kişi biletler pahalı olduğu için maçı izlemek istese de stada giremedi.

Uzun bir sakatlıktan sonra sahalara dönemeye çalışan Ronaldo bu maçta sadece 20 dakika görev yapabildi ve yerini Brezilyalı bayan futbolcu Marta’ya bıraktı.

Emekli olduktan sonra sadece gösteri maçlarında sahalarda görülen Zidane ise bu karşılaşmada altmış dakika görev yaptı. Fransız yıldızın yeteneklerinden bir şey kaybetmediği ama hızından eser kalmadığı görüldü.

İlk yarısı 1-1 sona eren mücadeleyi Ronaldo’nun arkadaşları 6-5 kazandı.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:14 am