[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız”

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Relax10
    Tuttuğu Takım : Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Galata10
    Madalyalar : Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Img_left9180/10000Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Left_bar_bleue8987/10000Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Img_left8950/10000Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız” Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Legrottaglie: “Daha da iyi olacağız”

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- C.tesi Kas. 08, 2008 7:05 pm

Juventus sakatlıklarla çok uğraştı ve antrenör Claudio Ranieri çok eleştiri aldı. Fakat ondan sonra üst üste beş galibiyet aldılar ve bunların içinde iki Real Madrid galibyeti de var.

The Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada Legrottaglie, “ Her şey daha da kötüye giderken, her zaman soğukkanlılığımı korudum. Birkaç maçı şanssızlık yüzünden kaybettik çünkü çok fazla eksiğimiz vardı. Futbolcular olarak biz, kötü atmosferden az da olsa etkilenmiştik fakat Juventus kulüp olarak ne kadar büyük olduğunu hem duruşuyla hem de Ranieri’ye sahip çıkışıyla gösterdi" dedi.

İtalyan defans oyuncusu sözlerine, “ Ranieri’nin kovulacağını hiç düşünmedik çünkü Juventus’un böyle bir şey yapmayacağını biliyorduk” diyerek devam etti.

Şu an Juventus, Şampiyonlar Liginde grup çıkmayı garantiledi ve Serie A’da da Milan’ın dört puan gerisinde bulunuyor.

Legrottaglie, “ Bazen kriz durumları, avantaja dönüşebiliyor. Bu kadar kötü bir periyot geçirdik ve hala liderin dört puan gerisindeyiz. Gelecekte her şey daha iyi olacak. Bence, Aralık ayından sonra Juventus’u durdurmak imkansız olacak.

Real Madrid’i deplasmanda 2-0 ile yendikleri maçla ilgili olarak da Legrottaglie, “ İnanılmaz bir akşamdı. Maç bittiğinde çok mutluydum ve çok rahattım. Eğer benden bir hedef göstermemi istiyorsanız, bu şüphesiz ki Şampiyonlar Ligi finali olacaktır. Özellikle Roma’da oynanacak olması çok değerli.” dedi ve sözlerini şöyle bitirdi: “ 2010 Dünya Kupasının hayalini kuruyorum. O zaman 34 yaşında olacağım fakat kendimi şu anda bir takımda 5-6 sene daha oynayacak kadar iyi hissediyorum” diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 3:36 am