[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Saati kaç para?

By_SaRıÇoCuK
    By_SaRıÇoCuK
    Banned
    Banned

Erkek
    İş/Hobiler : Öğrenci
    Ruh Hali : Saati kaç para? Karizm10
    Tuttuğu Takım : Saati kaç para? Galata10
    Madalyalar : Saati kaç para? 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Saati kaç para? Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Saati kaç para? Img_left10000/10000Saati kaç para? Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Başarı Puanı:
    Saati kaç para? Left_bar_bleue10000/10000Saati kaç para? Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Güçlülük:
    Saati kaç para? Img_left10000/10000Saati kaç para? Empty_bar_bleue  (10000/10000)

Mesaj Saati kaç para?

Mesaj tarafından By_SaRıÇoCuK Perş. Kas. 06, 2008 7:32 pm

Baba Oğul Muhabbeti

Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu.

Çocuk babasına, "Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun" diye sordu ...

Zaten yorgun gelen adam, "Bu senin işin değil" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk "Babacım lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi.

Adam "İllâ da bilmek istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi.

Bunun üzerine çocuk "Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu.

Adam iyice sinirlenip, "Benim senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi, derhal odana git ve kapını kapat" dedi.

Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı.

Adam sinirli sinirli "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder." diye düşündü.

Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşündü, "Belki de gerçekten lazımdı..." Yukarı çocuğunun odasına çıktı ve kapıyı açtı... Yatağında olan çocuğa, "Uyuyor musun" diye sordu.

Çocuk "Hayır" diye cevap verdi... "Al bakalım, istediğin 10 milyon. Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm. Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" dedi...

Çocuk sevinçle haykırdı, "Tesekkürler babacığım..." Hemen yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkardı.

Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydı.

Bunu gören adam iyice sinirlenerek, "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun..? Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok..." diye kızdı.

Çocuk "Param vardı ama yeterince yoktu" dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları babasına uzattı; "İşte 20 milyon... Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım..?"

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 7:51 pm