[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar

By_SaRıÇoCuK
    By_SaRıÇoCuK
    Banned
    Banned

Erkek
    İş/Hobiler : Öğrenci
    Ruh Hali : Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Karizm10
    Tuttuğu Takım : Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Galata10
    Madalyalar : Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Img_left10000/10000Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Başarı Puanı:
    Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Left_bar_bleue10000/10000Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Empty_bar_bleue  (10000/10000)
    Güçlülük:
    Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Img_left10000/10000Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar Empty_bar_bleue  (10000/10000)

Mesaj Evlatlık Olduğunu öğrendikten Sonraki Diyaloglar

Mesaj tarafından By_SaRıÇoCuK Paz Kas. 09, 2008 12:14 am

B:baba
    A:anne
    Ç:çocuk

B: oğlum sen evlatlıksın
    A: Hamdi çocuk konuşmayı öğrensin önce acelen ne bebeğe evlatlıksın denir mi havale geçirir valla

B: Rıza sen bizim çocuğumuz değilsin
    Ç: Nasıl yani.
    A: Sen evlatlıksın senin ailen belli değil
    Ç: Olsun ailesi belli olanlarıda biliyoz ailesinden kaçmaya çalışıyorlar. Siz bana paramı verin size sorun çıkarmam

B&A: Akın sana bir şey söylemeliyiz
    Ç: bende size bir şey söyleyeceğim
    A&B: önce biz sen evlatlıksın biz senin asıl ailen değiliz.
    Ç: Heh iyi olmuş o zaman bende zengin bir baba bulmuştum oraya taşınıyorum bonservisimde indirim isteyecektim ama gerek kalmadı ben gidiyorum.
    A&B:..

A: oğlum ben senin gerçek annen değilim
    Ç: peki benim gerçek annem kim
    B: O bir melek yavrum.
    Ç: dadı dizisindeki melek mi?
    B: neyse ki oğlum olmadığından eminim.

B: Şaban biz senin gerçek ailen değiliz
    Ç: İyi oldu bunu duyduğum yoksa intihar edecektim
    B: nasıl yani evlatlık olduğunu kimden öğrendinde intihar edecektim biz kimseye söylemedik ki
    Ç: Evlatlık olduğum için değil geçen gün bakkal hamdiyle karını aynı yatakta yakaladım ondan intihar edecetim ama annem omadığına göre gerek kalmadı
    B: nasıl yanı ya.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:27 am