[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Benitez: "Keane'le problemim yok"

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Benitez: "Keane'le problemim yok" Relax10
    Tuttuğu Takım : Benitez: "Keane'le problemim yok" Galata10
    Madalyalar : Benitez: "Keane'le problemim yok" 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Benitez: "Keane'le problemim yok" Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Benitez: "Keane'le problemim yok" Img_left9180/10000Benitez: "Keane'le problemim yok" Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Benitez: "Keane'le problemim yok" Left_bar_bleue8987/10000Benitez: "Keane'le problemim yok" Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Benitez: "Keane'le problemim yok" Img_left8950/10000Benitez: "Keane'le problemim yok" Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Benitez: "Keane'le problemim yok"

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 20, 2008 5:41 pm

İrlandalı futbolcu cumartesi günü oynanan karşılaşmada Bolton Wanderers karşısında çok net bir pozisyondan yararlanamamıştı.

Bu sezon gol atma yollarında sıkıntı yaşayan forvet oyuncusu, hiç olmadığı kadar çok oyundan alınıyor.

Cumartesi günü maçın bitimine 30 dakika kala yerini Fernando Torres bırakan Keane'in tepkisini doğal bulan hocası Benitez, oyuncusunu savundu.

İspanyol teknik adama göre bu durum futbolcusunun kendisini geliştirmeye çalışmasını sağlayacak.

Basına, "Bir futbolcu oyundan alınıyorsa buna üzülmelidir. En azından benim görmek istediğim bu. Bu tepki oyuncumun hırslanıp daha çok çalışmasını sağlayacaktır" diyen Benitez, sözlerine şöyle devam etti:

"Kazanan takımda bu tarz değişiklikler olması gayet normaldir. Bazı pozisyonlarda değişikliğe gitme ihtiyacı duydum. Robbie'de bunun farkında ve bu yüzden tepkisinden ötürü onunla konuşma ihtiyacı duymadım"

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:53 am