[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip"

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Relax10
    Tuttuğu Takım : Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Galata10
    Madalyalar : Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Img_left9180/10000Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Left_bar_bleue8987/10000Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Img_left8950/10000Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip" Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Gattuso: "David Beckham'ın gelişi garip"

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Ara. 18, 2008 6:27 pm

İngiltere Milli Takım kadrosunda yer alabilmek için formunu kaybetmek istemeyen David Beckham, Amerika Birleşik Devletleri'nde futbol sezonun kapanmasının ardından kısa bir dönem için Milan'a kiralık olarak gelecek.

33 yaşındaki futbolcu, cumartesi akşamı San Siro'da ilk kez taraftarlara takdim edilecek.

Catania karşısında geçirdiği sakatlıktan sonra 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Gattuso, son günlerde can sıkıntısından olsa gerek sürekli açıklama yapmaya başladı.

Çarşamba günü şampiyonluk yarışından koptuklarını düşündüğünü ve artık Juventus'u destekleyeceğini söyleyen Sicilyalı; "Bana göre garip bir transfer. Eğer bütün sezon takımda kalacak olsa mantıklı ve iyi bir transfer olabilirdi. Fakat 2 ay oynasın diye bir futbolcu getirmek bana göre çok garip," diyerek Beckham transferini sorguladı.

Ayrıca teknik patronu Ancelotti'nin, "Beckham kanatta olduğu gibi defansif orta saha olarak Gattuso'nun yerinde de oynayabilir" sözlerine de değinen Gennaro; "Beckham benim mevkiimde oynayamaz," diyerek son noktayı koydu.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:57 am