[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

"Yıldırım Futboldan Anlamıyor"

mertbaba35
    mertbaba35
    Moderatör
    Moderatör

Erkek
    Ruh Hali : "Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Kederl10
    Tuttuğu Takım : "Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Galata10

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    "Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Img_left160/10000"Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Empty_bar_bleue  (160/10000)
    Başarı Puanı:
    "Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Left_bar_bleue120/1000"Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Empty_bar_bleue  (120/1000)
    Güçlülük:
    "Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Img_left100/1000"Yıldırım Futboldan Anlamıyor" Empty_bar_bleue  (100/1000)

Mesaj "Yıldırım Futboldan Anlamıyor"

Mesaj tarafından mertbaba35 Cuma Ara. 19, 2008 8:02 pm

Emre Aköz köşesinde, 12 Eylül Cuma günü FB-TV'deki Futbol Zirvesi programında "Sizin için, 'betondan anlar, futboldan anlamaz' deniyor" sorusuna "Betondan da anlarım, futboldan da!" cevabını veren Aziz Yıldırım hakkında şunları yazdı;

"Bu " beton/futbol" esprisi benim başımın altından çıkmıştı.
    İlk kez altı yıl önce, Aralık 2002'de dile getirmiştim bu fikri. 12 Eylül'deki o programdan bir süre önce de tekrarlamıştım:
    " Aziz Yıldırım betondan anlıyor ama futboldan anlamıyor ." 27 Ağustos 2008)...

... Aziz Yıldırım büyük başkan! Kulübe çağ atlattı. F.Bahçe dünya çapında bir model haline geldi.
    Ancak bizde başarı futbol ile ölçülüyor. Ve 10 yıllık yönetimi, Yıldırım'ın bu konuda yetersiz kaldığını gösterdi!
    Başkanlığa devam edebilir ama futbol takımını tam yetki ve sorumlulukla bir uzman yöneticiye menajer, vb.) teslim etmesi şart: F.Bahçe'nin iyiliği için!

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:44 am