*Adın ne senin bakayım küçük?
*Sanane
*Efendim?
*Sanane diyorum lan
*Yavrum ailen sana hiç terbiye vermedi mi?
*Ben 32 yaşındayım tamam mı? Sadece boyum kısa ailem ölelide 10 sene Oluyor..
*Pardon Abi!
*Adın ne senin küçük?
*Bakkala gidemem
*Yok adın ne dicektim sadece.. Çok güzel bir kızsın
*Doktoru çağıramam, telefon edemem, mektup okuyamam, mektup yazamam, kayıp gözlüğünüzü bulamam, arka mahalledeki zibidi torununuza eve gelmesini söyleyemem..
*Öff iyi be hep şu zamane veletleri zaten..
*Adın ne senin küçük?
*Şuan dünyada geçen her saniyede bir panda ölüyor, her sanisede ozon tabakası biraz daha deliniyor,
her dakika savaşlarda milyonlarca insan hayatını kaybediyor, milyonlarca çocuk ailesiz kalıyor,
kıyamet günü yaklaşıyor, dünyadaki insan sayısı artıyor, ay gücünü kaybediyor ve güneşin sönmesi
yaklaşıyor... Bu durumda bana nasıl adın ne senin küçük dersiniz?
*Bak Kazım sana dedim bu çocuğa dersleri konusunda çok yükleniyon diye bu yaştaki çocuğa felsefe
dersleri veridirirsen böyle olur!
*Adın ne senin küçük?
*Burak
*Yaa bende Mustafa ne akıllı terbiyeli bir çocuksun sen böyle...
*Sana adını soran oldumu lan..
*Adın ne senin küçük?
*Kocanız şuan evinizde yatak odasında sarışın ve 25 yaşında sütün bacaklı güzel bir hatunla sizi
aldatıyo hanımefendi...
*Lennn Muraatt Köpeoğlusu.. Küçücük çocuğun ağzına sakız yapmışın beni be.. .. Bu kaçıncı boynuz?
*Adın ne senin küçük?
*Benim adım yok, anam yok, babam yok teyzecim
*Ah yavrum yazık sana
*size anne diyebilir miyim?
*Hee daha neler? Bu zamanda çocuk büyütmek kolay mı? Yemesi içmesi giydirmesi okutması terbiye
vermesi... Her gördüğünü ister başıma bela olur yok anam anne falan deme bana sen
*Senin Adın Ne Küçük?
*Ohh Yeah Yeah! Bi Bahçemiz varr bir tarafı çiçekli bi tarafsa çöl Yeah Yeah..
*Ah siz zamane çocukları! Kendiniz gibi şarkılarınızda abuk sabuk!
*Sanane
*Efendim?
*Sanane diyorum lan
*Yavrum ailen sana hiç terbiye vermedi mi?
*Ben 32 yaşındayım tamam mı? Sadece boyum kısa ailem ölelide 10 sene Oluyor..
*Pardon Abi!
*Adın ne senin küçük?
*Bakkala gidemem
*Yok adın ne dicektim sadece.. Çok güzel bir kızsın
*Doktoru çağıramam, telefon edemem, mektup okuyamam, mektup yazamam, kayıp gözlüğünüzü bulamam, arka mahalledeki zibidi torununuza eve gelmesini söyleyemem..
*Öff iyi be hep şu zamane veletleri zaten..
*Adın ne senin küçük?
*Şuan dünyada geçen her saniyede bir panda ölüyor, her sanisede ozon tabakası biraz daha deliniyor,
her dakika savaşlarda milyonlarca insan hayatını kaybediyor, milyonlarca çocuk ailesiz kalıyor,
kıyamet günü yaklaşıyor, dünyadaki insan sayısı artıyor, ay gücünü kaybediyor ve güneşin sönmesi
yaklaşıyor... Bu durumda bana nasıl adın ne senin küçük dersiniz?
*Bak Kazım sana dedim bu çocuğa dersleri konusunda çok yükleniyon diye bu yaştaki çocuğa felsefe
dersleri veridirirsen böyle olur!
*Adın ne senin küçük?
*Burak
*Yaa bende Mustafa ne akıllı terbiyeli bir çocuksun sen böyle...
*Sana adını soran oldumu lan..
*Adın ne senin küçük?
*Kocanız şuan evinizde yatak odasında sarışın ve 25 yaşında sütün bacaklı güzel bir hatunla sizi
aldatıyo hanımefendi...
*Lennn Muraatt Köpeoğlusu.. Küçücük çocuğun ağzına sakız yapmışın beni be.. .. Bu kaçıncı boynuz?
*Adın ne senin küçük?
*Benim adım yok, anam yok, babam yok teyzecim
*Ah yavrum yazık sana
*size anne diyebilir miyim?
*Hee daha neler? Bu zamanda çocuk büyütmek kolay mı? Yemesi içmesi giydirmesi okutması terbiye
vermesi... Her gördüğünü ister başıma bela olur yok anam anne falan deme bana sen
*Senin Adın Ne Küçük?
*Ohh Yeah Yeah! Bi Bahçemiz varr bir tarafı çiçekli bi tarafsa çöl Yeah Yeah..
*Ah siz zamane çocukları! Kendiniz gibi şarkılarınızda abuk sabuk!