[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Transfer olacak Dede!

mertbaba35
    mertbaba35
    Moderatör
    Moderatör

Erkek
    Ruh Hali : Transfer olacak Dede! Kederl10
    Tuttuğu Takım : Transfer olacak Dede! Galata10

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Transfer olacak Dede! Img_left160/10000Transfer olacak Dede! Empty_bar_bleue  (160/10000)
    Başarı Puanı:
    Transfer olacak Dede! Left_bar_bleue120/1000Transfer olacak Dede! Empty_bar_bleue  (120/1000)
    Güçlülük:
    Transfer olacak Dede! Img_left100/1000Transfer olacak Dede! Empty_bar_bleue  (100/1000)

Mesaj Transfer olacak Dede!

Mesaj tarafından mertbaba35 Ptsi Ara. 15, 2008 8:28 pm

Aragones maç sonrası 'Kaliteli bir kadrom var. Transfer istemiyorum' dedi, Asbaşkan Ali Koç 'Devre arasıyla birlikte top yönetimde olacak. Her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de gereken yapılacaktır. İç ve dış transferde yoğun bir sezon bizi bekliyor' diyerek, İspanyol hocayı tekzip etti.

F.Bahçe'de transfer konusunda Teknik Direktör Luis Aragones ile Asbaşkan Ali Koç farklı ağızlardan konuştu. İspanyol teknik adam maç sonrası devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı sorularına cevap verirken, “Devre arasında değil daha sonra Haziran ayı için getirmeyi düşündüğümüz oyuncular olabilir. Buraya gelirken hazır bir takım vardı. Josico dışında transfere karışmadım. Selçuk'ta sakatlık sıkıntısı vardı. Josico da bunun için alındı. Kaliteli bir takıma geldiğimi biliyordum. Devre arasında oyuncu göndermek, 'başta hata mı yaptık' anlamına gelir. Ben erken olduğunu düşünüyorum. Bazı takımlar vardır sakat oyuncuları bile alır, tutarlar' diye konuştu. F.Bahçe çalıştırıcısı Maldonado'yu niçin kadroya almadığı sorusuna ise “Kimseyi kafamdan silmedim. Sezon sonuna kadar herkes burada' cevabını verdi. Asbaşkan Ali Koç ise Aragones'in tam tersi açıklamalar yaptı. Devre arasının başlamasıyla birlikte topun artık yönetimde olacağını dile getiren Koç, “İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıları gidermek ve daha iyi bir F.Bahçe oluşturmak çin çalışacağız. Her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de gerekenler yapılacaktır. İç ve dış transferde yoğun geçecek bir dönem bizi bekliyor” diye konuştu.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:16 am