[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[[FoRuM TüRK]] HoŞGeLDiNiZ..

En Yeni Paylaşım Platformu..Gençlerin Mekanı!

Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim

--- M A S T E R ---
    --- M A S T E R ---
    Admin
    Admin

Erkek
    Lakap : *** SARIdınho ***
    Ruh Hali : Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Relax10
    Tuttuğu Takım : Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Galata10
    Madalyalar : Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d
    Kullanıcının Hediyeleri : Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Soccer348x48hr9

Rep Sistemi
    Aktiflik:
    Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Img_left9180/10000Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Empty_bar_bleue  (9180/10000)
    Başarı Puanı:
    Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Left_bar_bleue8987/10000Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Empty_bar_bleue  (8987/10000)
    Güçlülük:
    Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Img_left8950/10000Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim Empty_bar_bleue  (8950/10000)

Mesaj Crespo: "Inter'de kalmayı tercih ederim

Mesaj tarafından --- M A S T E R --- Perş. Kas. 20, 2008 5:34 pm

Inter'de gözden düşen Crespo, Van Nistelrooy'un sezonu kapatmasıyla forvet arayışlarına hız veren Real Madrid'in gündeminde yer alıyor.

Fakat Arjantinli, Santiago Bernabeu'ya geçmekle ilgilenmiyor. Hatta, tam bir "u dönüşü" yaparak, Inter'e bağlılığını ilan ediyor.

AS'ye konuşan Crespo, "Başka bir takıma gidebilirim. Ancak daha az oynasam da kazanan bir takımda olmayı tercih ediyorum" dedi.

"Daha az görev alsam da burada kalarak takımın kupalar kazanmasına yardım etmek istiyorum. Büyük takımlarda bazen böyle durumlara düştüğünüz olur"

İspanya'dan alınan haberlere göre, oyuncunun menajeri Fernando Hidalgo Madrid ekibiyle görüşmelere başlasa da, santrafor bu transferle ilgilenmiyor.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:37 am